بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: امید صفری


موارد یافت شده: 78

1 - تاثیر استفاده از اسید‌های آمینه‌‌ی خالص در جیره ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و پروفیل اسید آمینه‌ی بدن (چکیده)
2 - Dietary replacement of fish meal by soy products (soybean meal and isolated soy protein) in silvery-black porgy juveniles (Sparidentex hasta) (چکیده)
3 - اثرات کمبود اسید آمینه ی لیزین در جیره بر فاکتورهای رشد و پروفیل اسید آمینه ی ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) (چکیده)
4 - بررسی عملکرد تغذیه ای ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) در استفاده از اسیدهای آمینه ی خالص در جیره (چکیده)
5 - بررسی روند تغییرات مجموع بازهای نیتروژن¬دار فرار در طی نگهداری فیله¬ی خرچنگ دراز آب شیرین(Astacus leptodactylus leptodactylus) در دمای Cº4توسط تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
6 - بررسی میزان اکسایش چربی فیله¬ی خرچنگ دراز آب شیرین در طی نگهداری در دمای یخچال با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
7 - The importance and methods of dietary essential amino acids requirements assay in mariculture nutrition (چکیده)
8 - Metabolic and physiological performance of essential amino acids in fish nutrition (چکیده)
9 - Effect of replacing fish meal by soy protein on growth and digestive enzymes activity of Sobaity seabream juvenile (Sparidentex hasta) (چکیده)
10 - Ecological quality assessment based on macrobenthic assemblages indices along West Port, Malaysia coast (چکیده)
11 - Effects of dietary L-carnitine level on growth performance, immune responses and stress resistance of juvenile narrow clawed crayfish, Astacus leptodactylus leptodactylus Eschscholtz, 1823 (چکیده)
12 - DETERMINATION OF HISTAMINE IN CANNED TUNA USING ELISA METHOD (چکیده)
13 - The effects of dietary supplement of annatto (Bixa orellana) seed meal on blood carotenoid content and fillet color stability in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
14 - Relationship between microbial load and histamine content in the rainbow trout fillet during refrigeration (چکیده)
15 - بررسی میزان اکسایش چربی فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین کمان (‌Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای یخچال با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
16 - تاثیر استفاده ازسطوح مختلف باکتری Pediococous acidlactici در جیره غذایی بر میزان بقاء مولدین،تولید سیست وناپلی ، میزان فعالیت آنزیم های ایمنی وتعداد کلنی تشکیل شده در دستگاه گوارش آرتمیا فرانسیسکانا( Artemia franciscana) (چکیده)
17 - بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال (چکیده)
18 - Digestibility of selected feedstuffs in sub-adult Caspian great sturgeon, Huso huso using settlement fecal collection and stripping methods (چکیده)
19 - ارزیابی سطح آفلاتوکسین B1 در اقلام مختلف خوراک دام گاوداری‌‌های استان خراسان رضوی (چکیده)
20 - Predicting the contents of volatile and non-volatile amines in rainbow trout fillet during storage time via image processing technique (چکیده)
21 - Diversity and Distribution of Benthic Invertebrates in the West Port, Malaysia (چکیده)
22 - مطالعه عادت‌های تغذیه‌ای‌ ماهی لوچ تاجدارMetaschistura cristata موجود در شمال شرق ایران (چکیده)
23 - Single or combined effects of fructo- and mannan oligosaccharide supplements on the growth performance, nutrient digestibility, immune responses and stress resistance of juvenile narrow clawed crayfish, Astacus leptodactylus leptodactylus Eschscholtz, 1823 (چکیده)
24 - Human health risk of polycyclic aromatic hydrocarbons from consumption of blood cockle and exposure to contaminated sediments and water along the Klang Strait, Malaysia (چکیده)
25 - STUDY ON DIFFERENT LEVELS OF GIANT MILKWEED (CALOTROPIS PERSICA) SEED MEAL ON SOME BIOLOGICAL INDICES OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) (چکیده)
26 - THE REGULATORY EFFECT OF VITEX PSEUDO-NEGUNDO ON THE MATURATION STAGES OF FEMALE GIANT GOURAMI (OSPHRONEMUS GORAMY LACEPEDE, 1801) (چکیده)
27 - EFFECTS OF REPLACING FISH MEAL WITH GRADED LEVELS OF COOKED MANGO-SEED KERNELS (MANGIFERA INDICA) ON THE PERFORMANCE, CARCASS YIELD AND MEAT QUALITY OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) (چکیده)
28 - STUDY ON DIFFERENT LEVELS OF TURMERIC MEAL (CURCUMA LONGA) IN THE DIET ON SOME BIOLOGICAL INDICES OF NARROW-CLAWED CRAYFISH (ASTACUS LEPTODACTYLUS LEPTODACTYLUS) (چکیده)
29 - DOES CURCUMIN IMPROVE THE FLESH QUALITY AND GROWTH PERFORMANCE OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS)? (چکیده)
30 - THE IMMUNOSTIMULANT EFFECT OF GIANT MILKWEED (CALOTROPIS PERSICA) SEED MEAL IN THE DIET OF JUVENILE RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) (چکیده)
31 - Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Coastal Sediment of Klang Strait, Malaysia: Distribution Pattern, Risk Assessment and Sources (چکیده)
32 - The effect of Green tea on bacterial changes in white shrimp (LithopenaeusVannamei) refrigerated at a temperature of 4 ± 1 °C (چکیده)
33 - تغییرات ترکیبات فنولی عصاره کهلیک اوتی قرار گرفته شده در شدت های مختلف اولتراسوند و مایکروویو در طی زمان (چکیده)
34 - اثر شدت های مختلف اولتراسوند و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنولیک عصاره کهلیک اوتی (چکیده)
35 - مطالعه هورمون های استروئیدی جنسی پلاسمای خون ماهیان مولد ماده خواجو (Schizothorax pelzami) در طی فصول سال (چکیده)
36 - The effects of dietary nucleotide content on the growth performance, digestibility and immune responses of juvenile narrow clawed crayfish, Astacus leptodactylus leptodactylus Eschscholtz, 1823 (چکیده)
37 - Screening of selected feedstuffs by sub-adult narrow clawed crayfish, Astacus leptodactylus leptodactylus Eschscholtz, 1823 (چکیده)
38 - Risk assessment of polycyclic aromatic hydrocarbons in the West Port semi-enclosed basin (Malaysia) (چکیده)
39 - A review of strategies to monitor water and sediment quality for a sustainability assessment of marine environment (چکیده)
40 - بررسی نقش و اهمیت جیره‌ی غذایی در نیروهای نظامی (چکیده)
41 - The effect of Pediococcus acidilactici bacteria used as probiotic supplement on the growth and non-specific immune responses of green terror, Aequidens rivulatus (چکیده)
42 - بررسی پتانسیل تولید و استفاده از سوخت های زیستی در ایران (چکیده)
43 - A Study on the Anesthetization of Persian Sturgeon (Acipenser persicus) Fingerlings in three weight groups; using Clove (Eugenia caryophyllata) oil (چکیده)
44 - Study on the quality control of commercially cold-pellet and extrude diets of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) (a case study in the Khorasan Razavi Province farms) (چکیده)
45 - Study on the effects of probiotic, Pediococcus acidilactici in the diet on some biological indices of Oscar Astronotus ocellatus (چکیده)
46 - First report on the abnormality among body component ratios in the caught Caspian Sea Mahisefid (Rutilus frissi kutum, Kamensky, 1901) (چکیده)
47 - STUDY ON THE POTENTIAL OF Vitex PSEUDO-NEGUNDO TO REGULATE THE ESTEROID HORMONE LEVELS OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) BROODSTOCKS FED WITH FISHMEAL-FREE DIETS (چکیده)
48 - STUDY ON THE BIOLOGICAL ACTIVITIES OF ESSENTIAL OILS IN VITEX PSEUDO-NEGUNDO AND CALOTROPIS PERSICA (چکیده)
49 - STUDY ON DIFFERENT LEVELS OF ANNATTO SEED MEAL (BIXA ORELLANA) IN THE DIET ON SOME BIOLOGICAL INDICES OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) (چکیده)
50 - Reproductive biology of Metaschistura cristata in northeastern Iran (چکیده)
51 - نقش و اهمیت پروبیوتیک‌ها در صنایع غذایی (چکیده)
52 - Developing a novel canola protein concentrate with unique specifications at an international level through biotechnological approaches (چکیده)
53 - بررسی امکان استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی فرآورده های گیاهی با هدف بهبود کیفیت محصولات شیلاتی (چکیده)
54 - کاربرد پرتودهی در بهبود کیفیت فرآورده های شیلاتی (چکیده)
55 - بررسی امکان استفاده بهینه از گاز ازن در بهبود کیفیت فرآورده های شیلاتی (چکیده)
56 - استفاده از کنسانتره پروتئینی کانولای تخمیر شده موجب بهبود شاخص های ایمنی و کاهش سطح استرس در ماهی قزل آلای رنگین کمان می شود (چکیده)
57 - بررسی میزان قابلیت هضم (In vivo و In vitro) برخی اقلام غذایی در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus leptodactylus) (چکیده)
58 - بررسی تاثیر فرآیند تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای کنسانتره پروتئینی کانولا (چکیده)
59 - STUDY ON THE EFFECT OF SOLID STATE FERMENTATION WITH ASPERGILLUS NIGER ON ANTINUTRITIONAL FACTORS OF CANOLA PROTEIN CONCENTRATE WITH AIM OF USING IN THE DIET OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) (چکیده)
60 - کاربرد بنتونیت احیا شده به روش اسیدی- گرمابی و سورفکتانت کاتیونی در کاهش آلاینده های زیست محیطی فسفاته و سولفاته در پساب آبزی پروری (چکیده)
61 - مقایسه میزان فعالیت آنزیم های گوارشی در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) از مرحله ناپلی تا بلوغ با استفاده از جیره های غذایی مختلف (چکیده)
62 - STUDY ON THE EFFECT OF USING DIFFERENT LEVELS OF HARMEL SEEDS (PEGANUM HARMALA) ON SOME BIOLOGICAL INDICES OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) (چکیده)
63 - STUDY ON FUNCTIONAL PROPERTIES OF USING DIFFERENT LEVELS OF BLACKSEED (NIGELLA SATIVA) IN THE DIET OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) ON IMMUNOLOGICAL AND GROWTH INDICES (چکیده)
64 - تاثیر جایگزینی کنجاله کانولا بجای آرد ماهی بر رشد، جذب عناصر مغذی و هورمون های تیروئیدی در جیره قزل آلای رنگین کمان پرواری (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
65 - اثر میزان چربی جیره بر رشد، راندمان تغذیه و ترکیب بدن کپور علفخوار جوان (Ctenopharyngodon idella) (چکیده)
66 - تاثیر گلوکوسینولات موجود در جیره های کنجاله کانولا بر سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
67 - بررسی تاثیر محرک های ایمنی (کیتین، کیتوزان، لوامیزول و عصاره اتانولی پروپولیس) و منابع پروتئینی موجود در جیره (حیوانی و گیاهی) بر برخی شاخص های زیستی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
68 - Effect of different levels of Bacillus subtilis and Bacillus licheniformis on digestive enzyme activities in Artemia urmiana (چکیده)
69 - Study the ontogeny of digestive enzyme activities in Artemia urmiana (چکیده)
70 - Study on different levels of fishmeal replacement by canola meal on serum and lipoproteins of 100-g-rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
71 - بررسی تاثیر فرآیند تخمیر با رایزوپوس میکروسپروس واریته اولیگوسپروس بر کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای کنسانتره پروتئینی کانولا (چکیده)
72 - تولید کنسانتره پروتئینی کانولا از طریق تخمیر کنجاله فرآوری شده با نوروسپورا سیتوفیلا در شرایط جامد (چکیده)
73 - استفاده از پرتوتابی جهت حذف ترکیبات ضد تغذیه ای جیره غذایی آبزیان (چکیده)
74 - STUDY ON THE FUNCTIONAL CHARACTERISTICS OF SIEVED IRANIAN CANOLA MEAL (BRASSCIA NAPUS) WITH AIM OF USING IN THE FEED AND FOOD. I: FIBER COMPOSITION (چکیده)
75 - Effect of sieve size on chemical composition and functional properties of canola meal (Brasscia napus) protein fractions as fishmeal replacement (چکیده)
76 - بررسی اثر فیتات و فیتاز بر مصرف غذا، رشد، قابلیت هضم و فعالیت تریپسین در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
77 - بررسی تاثیر جایگزینی نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
78 - بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)